Fodbold nyheder

Fabrizio Romano:
Eric Garcia til Barca - Done Deal

Af Nicolai Christensen

Manchester City’s Eric Garcia har det seneste år været meldt til Barcelona, og nu skulle den handel ifølge troværdige Fabrizio Romano være indgået mellem parterne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det har efterhånden i et stykke tid været kendt, at Eric Garcia ikke ville skrive under på en ny kontrakt med Manchester City, hvilket betyder, at den 20-årige spanier vil stå uden kontrakt til sommer, og være mulig at hente gratis. Her meldte Barcelona sig tidligt på banen, og det har i lang tid nu ligget i kortene, at Garcia skifter til Barcelona til sommer.

Det kan troværdige Fabrizio Romano nu også bekræfte, da han for kort tid siden har meldt ud, at det er en ”Done Deal” mellem Garcia og Barcelona og, at han altså skifter til Barcelona fra sommer af.

Garcia er et produkt af Barcelona’s ungdomsakademi La Masia, og han vil derfor vende tilbage til sin barndomsklub. Han blev købt af Manchester City og Pep Guardiola i 2017, og det er siden blevet til 32 officielle kampe for Garcia, der fik sit store internationale gennembrud i sidste sæson.

Mere om Eric García

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik