Fodbold nyheder

Vejle-duo er bedste venner og følges ad:
Tredje klub hvor de spiller sammen

Af Jonathan Kjær Troelsen

Det var to spændende kroatere, som skiftede til Nørreskoven i Vejle i januars transfervindue.

Article image
Ritzau-Scanpix

I januar kunne Vejle-fansene først byde velkommen til kroaten Denis Kolinger. 20 dage senere kunne de så byde velkommen til endnu en kroat. Nemlig Dominik Kovacic. En fremmed for den almindelige vejlenser, men bestemt ikke en fremmed for Denis Kolinger.
Vejle er nemlig den tredje klub, hvor de to kroatere med de samme initialer, DK, spiller sammen.

De mødte hinanden for første gang, da de var 15-16 år og spillede ungdomsfodbold i NK Zagreb. Her spillede de sammen fra 2009-2016, hvorefter Kolinger tog skiftet til NK Lokomotiva. Samme klub kom Kovacic til i januar 2020, og i januar i år, tog de begge så skiftet fra NK Lokomotiva til Vejle.

De to 27-årige midterforsvarere følges ikke kun ad inde på banen. I fritiden bruges meget af tiden på hinanden, og sådan har det altid været.

- Vi hænger ud hver dag uden for banen, så det er ikke kun fodbolddelen, der fungerer godt for os. Selv i Zagreb var vi sammen hver dag, fortæller Dominik Kovacic til Tipsbladet.

Denis Kolinger står noteret for en enkelt landskamp for det kroatiske landshold. Tilbage i 2017 fik den daværende NK Lokomotiva-spiller debut, da han blev indskiftet i en venskabskamp mod Mexico.

Mere om Vejle

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik