Fodbold nyheder

Denne spiller er Solskjær klar til at ofre alt for

Af Rasmus Padkjær

Laurie Whitwell, der dækker Manchester United for The Athletic, fortæller, at Ole Gunnar Solskjær har én spiller, som han er klar til at ofret alt for at få til klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har længe været på udkig efter en ny midterforsvarer til at supplere Harry Maguire, og klubben er fortsat interesseret i at forstærke højrekanten, hvor især Jadon Sancho har været rygtet til den engelske storklub. Men det er landsmanden og Jadon Sanchos holdkammerat, Erling Haaland, der er Ole Gunnar Solskjærs absolutte drømmesigning.

- Haaland er den spiller, som Solskjær ønsker til Manchester United over alle andre, uanset deres position eller spilleren. Haaland er en spiller, som United mener, de kan bygge et hold op omkring for de næste fem eller seks år, skriver Laurie Whitwell for The Athletic.

United-manageren var ligeledes interesseret i den norske angriber forrige januar, men måtte se drømmesigningen skifte til Dortmund i stedet. Han ønsker dog stadig at blive genforenet med sin landsmand, hvem han trænede i Molde, og ifølge Sport Bild skulle Dortmund være klar til at sælge den 20-årige stjerneangriber til sommer, hvis en klub byder tæt på 750 millioner kroner.

Det norske stjerneskud har scoret 43 mål i 43 kampe for Dortmund siden skiftet fra RB Salzburg, hvorfor man kan forstå Solskjærs store interesse for Haaland.

Mere om Erling Håland

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik