Fodbold nyheder

Luis kritiserer Hazards engagement:
Han spillede Mario Kart fem minutter før kampene

Af Victor Nyrup

Filipe Luis mener ikke, at hans tidligere holdkammerat Eden Hazard har det engagement, som kunne have gjort ham til den bedste i verden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Filipe Luis spillede en enkelt sæson for Chelsea i 2014/2015-sæsonen, hvor brasilianeren sammen med blandt andre Eden Hazard var med til at vinde Premier League, inden han blev solgt tilbage til Atlético Madrid, hvorfra han var blevet solgt til Chelsea kun et år tidligere. Selvom venstrebacken har spillet sammen med mange dygtige spillere i sin karriere for Atlético Madrid, Chelsea og det brasilianske landshold, så fortæller Luis, at Eden Hazard er blandt de absolut bedste.

- Eden (Hazard, red.) og Neymar er de bedste spillere, jeg nogensinde har spillet med. De er næsten på niveau med Messi, og de kan vinde kampe på egen hånd, siger Filipe Luis ifølge The Guardian.

Selvom Filipe Luis ikke lægger skjul på, at Hazard er en af de bedste spillere, han har haft fornøjelsen af at være holdkammerater med, så er den nuværende Flamengo-spiller kritisk overfor Hazards engagement. Luis fortæller til The Guardian, at belgieren ikke altid tog kampe eller træning lige så seriøst som sine holdkammerater.

- Han hjalp ikke meget defensivt, han trænede ikke hårdt, og han spillede Mario Kart fem minutter før kampe nogle gange, når vi sad i omklædningsrummet. Han manglede måske engagementet til at sige ”jeg vil være den bedste i verden”, men det kunne han blive, for hans talent var det største.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik