Fodbold nyheder

Tyrkiske topklubber jagter Jørgensen

Af Henrik Varbøl Andersen

Feyenoord har finansielle problemer, og det kan tvinge dem til at sælge.

Article image
Ritzau-Scanpix

Danske Nicolai Jørgensen kan være på vej væk fra sin hollandske klub Feyenoord, som ifølge flere medier har økonomiske problemer. Det er den verdensomspændende Corona-pandemi, som har ramt storklubben fra Holland. Rotterdam-klubben er ikke interesserede i at leje danskeren ud.

Ifølge Ekstra Bladet skriver netherlandsnewslive, at den tyrkiske topklub Galatasaray har indledt forhandlinger med Feyenoord, og dermed have lagt sig i spidsen til at sikre sig danskeren. Som indkast.dk skrev i torsdags, så var Dick Advocaat fremme med en realistisk salgspris på små 112,5 millioner kroner for angriberen.

Om den tyrkiske topklub så er parate til at investere det beløb, vides ikke. En anden tyrkisk klub er dog også interesserede. Trabzonspor nævnes som en seriøs konkurrent til Jørgensens underskrift. Danskeren har dog også denne sæson været ret så skadesplaget, men på det seneste har han været på banen, og måske formen er på vej igen.

I danskerens overvejelser er ganske givet også muligheden for at komme med blandt Kasper Hjulmands udvalgte til sommerens EM-slutrunde.

Mere om Feyenoord

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik