Fodbold nyheder

Tottenham må frem med pungen

Af Daniel Jensen

Fabrizio Romano skriver nu, at Tottenham må smide penge på bordet, hvis de vil have danskeren.

Article image

Christian Eriksen har længe været rygtet væk fra Inter efter en tid hvor danskeren aldrig rigtig har slået til. Som Indkast tidligere har dækket, så skulle Tottenham være yderst interesserede i at hente den 28-årige midtbanespiller tilbage til Tottenham Hotspur Stadium, men danskerens løn har været et problem.

Ifølge den anerkendte italienske journalist Fabrizio Romano så skulle Inter nu have gjort det klart for Tottenham, at de må frem med pungen, hvis de vil hente Christian Eriksen her til vinter. Holdet fra Milano, som har økonomiske problemer for tiden, kræver at få betaling for lånet, samt at hele danskerens løn bliver dækket under opholdet. Det er en løn, der eftersigende skulle ligge på omkring 55 millioner kroner om året.

Christian Eriksen har været i Inter i mindre end et år og i løbet af sin tid i Italien, har danskeren kun fået spilletid i 26 kampe i Serie A, hvoraf han er kommet fra bænken mange gange.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona