ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Blacklistet af Mourinho - nu er han tilbage i varmen

Af Anders Bjørn

Tanguy Ndombele spiller for tiden fremragende for Tottenham. Men opholdet hos Spurs har ikke altid været fryd og gammen for rekordindkøbet.

Article image
Ritzau-Scanpix

I dagens 3-1-sejr mod Sheffield United scorede Tanguy Ndombele et kanonmål efter et teknisk svært lob over Sheffield Uniteds målmand Aaron Ramsdale. Målet kommer i forlængelse af en god periode for Tanguy Ndombele. Han er blevet fast mand i Mourinhos startopstilling, og Ndombele kvitterer for tiden med gode præstationer og afgørende aktioner.

Franskmandens tid i Tottenham har dog været præget meget af op- og nedture. Med en pris på næsten 450 millioner kroner, forventede mange, at han skulle være en afgørende figur for Spurs. Realiteten blev umiddelbart en anden med Jose Mourinhos ankomst i november 2019. Længe lå de to personer i infight, og udtalte sig kritisk om hinanden i medierne, hvilket også resulterede i, at Ndombele i juni 2020 nægtede nogensinde at spille for Mourinho igen. Sidenhen har både manager og spiller dog begravet stridsøksen, og forholdet er den dag i dag bedre end nogensinde før. Jose Mourinho udtaler således efter dagens kamp:

- Det er et godt eksempel på, at hos mig er døren altid åben. Min dør er altid åben for holdet. Når en spiller ikke spiller, bliver han nødt til at forstå hvorfor, og han bliver nødt til at forstå hvordan han kan gå ind gennem døren. Det han har forstået nu.
Målet var fantastisk. Men jeg er ligeglad med målet. Jeg kigger på indsatsen og hans indsats var formidabel, og jeg er rigtig glad for, at han er nået op på dette niveau. Han spiller rigtig, rigtig godt.


Mere om Tanguy NDombèlé

Mere om Tottenham

EM 2021

Gruppe-spil

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik