Fodbold nyheder

Bayern München-profil afviste Liverpool

Af Daniel Fisker

Leon Goretzka er sikker på, at han valgte rigtigt, da han valgte at skifte til Bayern München på bekostning af et skifte til Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det har vist sig, at Bayern München gjorde en god handel, da den tyske storklub i sommeren 2018 overbeviste Leon Goretzka om at skifte til den sydtyske storklub på en fri transfer. Den nu 25-årige tysker fik ganske vist en tvivlsom start på tilværelsen i München, men han er en af de spillere, som har skilt sig mest ud i Bundesligaen i 2020.


Goretzka havde spillet fem år i Schalke 04, hvor han havde slået sit navn fast som et af tysklands største talenter. Han var derfor på blokken i alverdens storklubber, da det stod klart, at han ikke ville forlænge sin kontrakt med ”die Königsblaue”. Jürgen Klopp, som dengang havde stået i spidsen for Liverpool i tre år, var tilsyneladende også interesseret.

- Liverpool var selvfølgelig også en mulighed, udtaler Leon Goretzka ifølge Metro.

- Det er en fantastisk klub, og deres udvikling, siden Jürgen Klopp kom til klubben, har været utrolig.

- Vi er alle lidt stolte over, at han vandt titlen, men jeg var 100 % sikker på, at Bayern var det rigtige skifte for mig.

Selvom Liverpool blandt andet har vundet Premier League og Champions League siden 2018, så har Bayern München også vundet talrige trofæer. Leon Goretzka spillede blandt andet en hovedrolle, da ”Super Bayern” i den forgangne sæson vandt ”The Treble”. Goretzka rundede således en fantastisk sæson af, da han spillede hele Champions League-finalen mod Paris Saint-Germain.

Mere om Leon Goretzka

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE