Fodbold nyheder

FCK forlænger med midtbane-profil

Af Annemette Svane

Rasmus Falk forlænget sin kontrakt med FC Købehavn frem til sommeren 2025.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rasmus Falk har skrevet under på en ny aftale med FC København, så de to parter nu har papir på hinanden frem til sommeren 2025. Den 28-årige midtbanespillers tidligere kontrakt med klubben løb frem til sommeren 2022. Falk har spillet 184 kampe for hovedstadsklubben, siden han kom til fra OB i 2016. Ifølge klubbens egen hjemmeside har midlertidig sportslig leder William Kvist udtalt sig om fynboens forlængelse:

- Vi er meget glade for, at vi er nået til enighed med Rasmus om, at hans fremtid er i København og hos FCK. Der er ingen tvivl om, at han stod ved en skillevej, hvor det enten var en jagt på et udenlandseventyr eller at forpligte sig til FCK. Heldigvis var Rasmus enig med os i, at han hører til i Parken og hos os.

- Han har i hele sin tid i klubben været en vigtig spiller for os, men der er ingen tvivl om, at han især i de seneste sæsoner har været en nøglespiller på holdet. Nu bliver Rasmus en ledende figur i den udvikling, vi er inde i lige nu med nogle nye ideer omkring spillestil, hvor han også har vist sig som en vigtig figur.

Mere om Rasmus Falk

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik