Fodbold nyheder

Rooney:
Tankeløs opførsel af Millwall-fans

Af Jonathan Kjær Troelsen

Ikke alt forløb efter planen lørdag aften i Championship-opgøret mellem Millwall og Derby.

Article image
Ritzau-Scanpix

De seneste måneder har fodboldspillerne i England knælet før kampstart for at vise deres sympati til Black Lives Matter-bevægelsen. Det gjorde spillerne også lørdag aften, da Wayne Rooneys Derby besøgte Millwall. Det medførte dog buh-råb fra hjemmeholdets tilskuere, og det raser den spillende træner Wayne Rooney over.

- I går oplevede jeg en skammelig og tankeløs opførsel fra en stor del af Millwalls supportere på stadion. Forud for kampen blev vi gjort opmærksomme på, at der muligvis blev planlagt en forstyrrende handling, mens vi knælede i vores støtte til BLM-kampagnen, men vi var slet ikke forberedte på det her, skriver englænderen på Twitter.

Millwall har efter episoden været ude at beklage episoden, hvor de tager afstand fra fansenes opførsel i forbindelse med buh-råbene.

Millwall tabte kampen til Derby med 0-1, og derfor er klubben nu placeret i ingenmandsland i midten af tabellen, hvor de befinder sig på 14. pladsen. Derby ligger under nedrykningsstregen med to point op til den rigtige side af stregen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik