Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Kylian Mbappé kan være på vej til Real Madrid, hvor trænersædet efterhånden brænder under Zinedine Zidane.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona har taget hul på kontraktforhandlingerne med Ousmane Dembélé, som leverede et enkelt mål og en enkelt assist i midtugens Champions League-kamp. (ESPN)

Paris Saint-Germain har ikke råd til at betale løn til både Neymar, Kylian Mbappé og Lionel Messi, som rygtes til den franske hovedstadsklub. Det er derfor meget muligt, at PSG vil sælge Mbappé for 1,48 milliard kroner til sommer, hvor Real Madrid måske vil være ude med snøren efter den 21-årige franskmand. (CaughtOffside)

Ligue 1-klubben OGC Nice har fyret deres træner – den franske legende Patrick Vieira – efter torsdagens exit fra Europa League-gruppespillet. (Mail)

Real Madrids overraskende Champions League nederlag til Shakhtar Donetsk har fået forsvarsgeneralen Sergio Ramos til at indkalde Real Madrid-spillerne til et krisemøde. (Mail)

Den midlertidige præsident i FC Barcelona Carles Tusquets mener, at den catalanske storklub skulle have solgt Lionel Messi i sommerens transfervindue. (RAC1)

Zinedine Zidane har tre kampe til at redde sit job hos Real Madrid, som allerede har taget kontakt til arbejdsløse Mauricio Pochettino. (Sport)

AC Milan har taget hul på kontraktforhandlingerne med den tyrkiske profil Hakan Calhanoglu, som har kontraktudløb efter den igangværende sæson. (CaughtOffside)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik