Fodbold nyheder

Smidt af holdet:
Måtte ikke sidde på sin sædvanlige plads

Af Jonathan Kjær Troelsen

Der var drama bag kulisserne inden Club Brügges Champions League-kamp i tirsdags.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kort inden kampstart mellem Borussia Dortmund og Club Brügge i tirsdags, skete der en ændring i sidstnævntes kamptrup. Her blev den 23-årige angriber Emmanuel Dennis taget ud af truppen, og det var der en helt speciel grund til.

Det belgiske medie Het Nieuwsblad skriver, at den unge angriber blev rasende, fordi han ikke måtte sidde på sin foretrukne plads i spillerbussen. Det var angiveligt corona-protokollerne, der gjorde, at der skulle være afstand mellem spillerne i bussen, og derfor fik Emmanuel Dennis ikke sin ønskede plads.

Den nigerianske angriber skulle efterfølgende have reageret aggressivt overfor medspillere og trænerstaben, og derfor valgte Club Brügge at trække Emmanuel Dennis ud af kamptruppen.

Den belgiske storklubs træner, Philippe Clement, har efterfølgende været ude at bekræfte, at angriberen blev droppet, fordi han ikke fulgte klubbens regler. Dog er det endnu uvist, om det får yderligere konsekvenser for Emmanuel Dennis.

Club Brügge endte med at tabe kampen til Dortmund med 3-0. Det betyder, at belgierne ligger på gruppens tredjeplads med fire point for fire kampe.

Mere om Emmanuel Dennis

Mere om Club Brugge

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik