Spanien: La Liga
FT
1 - 1
(0 - 1)
Villarreal
Real Madrid
G. Moreno (76)
M. Díaz (2)
Victor Nyrup

Landsholdsspiller tæt på at misse storkamp på grund af forlagt pas

Den ecuadorianske Villarreal-spiller Pervis Estupinan var lige ved ikke at kunne komme hjem til Spanien efter, at han havde mistet sit pas og alt sin bagage.
Som vi har skrevet her på Indkast.dk, så er der desværre mange spillere der efter landsholdspausen må se deres klubhold spille uden dem, da flere profiler er blevet skadet eller testet positiv for Covid-19 i diverse landsholdslejre. Den ecuadorianske venstreback Pervis Estupinan var også tæt på ikke at kunne spille for sin spanske klub Villarreal, men det var af en helt anden grund. Estupinan kunne nemlig ikke finde sit pas.

Den 22-årige landsholdsspiller skulle nå et fly tilbage til Spanien onsdag, men han havde mistet alt sin bagage og vigtigst af alt sit pas. Ifølge BBC Sports ville Estupinan ikke kunne få lavet et nyt pas i tide til, at Villarreal-spilleren kunne nå hjem inden sit holds La Liga-kamp mod de forsvarende mestre fra Real Madrid lørdag eftermiddag. Udsigten til at skulle overvære sit klubholds storkamp i weekenden fra et hotel i Ecuador betød, at den unge venstreback efterlyste bagagen og passet på de sociale medier under hashtagget #LasMalasdePervis som på dansk betyder #Pervis´bagage.


Den offentlige eftersøgning Estupinan satte i gang viste sig at give pote, og efter opslag på både Instagram og Twitter, mere end 5000 delinger og hårdt arbejde fra det ecuadorianske fodboldforbund lykkedes det at finde en ud af i alt tre af Estupinans kufferter. Det var heldigvis for Estupinan og Villareal den kuffert hvori forsvarsspillerens pas lå som blev fundet i området Carapungo i hovedstaden Quito.

Estupinan nåede sit fly til Spanien, og han er med overvejende sandsynlighed at finde i truppen, når Villarreal hjemme møder Real Madrid på lørdag.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER