Fodbold nyheder

Premier League-østriger som manager i Manchester United?

Af Nicolai Christensen

Ralph Hasenhüttl har specielt det seneste år imponeret de fleste med sit arbejde i Southampton, og flere spekulerer nu på om østrigeren kunne være en kandidat som mulig ny United-manager.

Article image
Ritzau-Scanpix

Siden genstarten i sidste sæson og starten af denne har de fleste hold i ligaen svinget rigtig meget, men et hold har været med konsistente i deres præstationer og resultater. Southampton har nemlig siden covid-19-genopstarten i sidste sæson og i denne sæson været et af de bedst spillende mandskaber.

Meget af rosen er faldet til Saints-manager, Ralph Hasenhüttl, og han er nu af mediet Goal blevet talt op som en topkandidaterne til at tage over i Manchester United, hvis Ole Gunnar Solskjær skulle blive afskediget.

Specielt Southamptons spillestil er klassisk for et topholds spillestil, da de spiller meget attraktivt og dynamisk fodbold. Derudover har Hasenhüttl gennem hele sin tid i klubben forsøgt på det samme, det er dog først for alvor i år, at det for alvor har båret frugt rent pointmæssigt, og vist hvor dygtig en manager Hasenhüttl er.

Ralph Hassenhüttl er 53 år, og var inden sin ansættelse i Southampton i 2018 ansat i RB Leipzig, hvor han var en af idemændene bag den aggressive spillestil, som Leipzig er meget anerkendt for nu under Julian Nagelsmann.

Mere om Southampton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik