Fodbold nyheder

Isco med stor kritik af Zidane

Af Raymund Nelausen

Isco er ikke tilfreds med den manglende spilletid hos Real Madrid, og han har nu valgt at kritisere Zinedine Zidane i pressen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Isco har ikke været i kamp for Real Madrid i de seneste to opgør, og det er midtbanespilleren ikke tilfreds med. Hans situation i klubben med manglende spilletid skyldes, at Zinedine Zidane har fravalgt ham, og det er også Zidane, som Isco kritiserer.

- Hvis han skal tage mig ud, gør han det altid i det 50. eller 60. minut af kampen. Nogle gange endda ved pausen. Hvis han i stedet skal sætte mig på banen, gør han det først i det 80. minut, udtalte Isco til Movistar+.

Og Isco har fat i noget. I kampen mod Cadiz CF blev han flået ud i pausen, mod Levante kom han ind et minut før tid, og mod Real Valladolid blev han taget ud efter 57 minutter af kampen.

Næste chance for spilletid til Isco er i Champions League, hvor Real Madrid møder Borussia Mönchengladbach. Tiden må så vise, hvorvidt Zidanes manglende brug af Isco fortsætter, eller om midtbanespilleren får en ny chance hos Zidane.

Isco har været i Madrid-klubben siden 2013, hvor han kom til fra Malaga. Hans kontrakt med Real Madrid løber frem til sommeren 2022.

Mere om Isco

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik