Fodbold nyheder

Manchester City-spiller udelukker ikke et skifte til PSG

Af Raymund Nelausen

Manchester Citys Riyad Mahrez udelukker ikke, at han godt kunne vende tilbage til fransk fodbold, hvor både Paris Saint-Germain og Marseille kunne være en mulighed.

Article image

Riyad Mahrez har tidligere været rygtet til Paris Saint-Germain, men har altid udtalt, at han er fokuseret på sit ophold hos Manchester City. Nu åbner Mahrez dog op for et skifte tilbage til fransk fodbold, hvor flere klubber kunne være en mulighed.

I forbindelse med et interview til Canal Plus, bliver Mahrez spurgt af sin holdkammerat Benjamin Mendy, hvorvidt han kunne vende tilbage til den franske liga i fremtiden og spille for enten Marseille eller Paris Saint-Germain.

- Han (Mendy, red) er skør, men det er sandt, at jeg var fan af Marseille, da jeg var lille. Med hensyn til PSG, er det ikke relevant nu, da jeg stadig er under kontrakt, og jeg har det godt i Manchester, men Paris er min by. Jeg er født og opvokset i Paris, så man ved aldrig.

I interviewet fortæller Riyad Mahrez også, at han kunne have skiftet til Marseille tilbage i 2014/2015, hvor han netop havde skrevet kontrakt med Leicester City. Det blev dog aldrig til noget, da han angiveligt ikke havde niveauet til Marseille.

- Jeg kunne have valgt at spille for Marseille tidligere, og jeg kan stadig komme til at spille for Marseille. Man ved aldrig i livet, og man skal ikke lukke nogen døre. Jeg vidste det ikke på daværende tidspunkt, og jeg havde det jo godt hos Leicester, men de (Marseille, red) afgjorde, at jeg ikke havde niveauet til at spille for dem, udtalte Riyad Mahrez.

Riyad Mahrez har været hos Manchester City siden 2018, hvor det er blevet til 101 kampe med 26 mål og 29 assist. Mahrez´ kontrakt med City udløber i sommeren 2023.

Mere om Riyad Mahrez

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik