Fodbold nyheder

Spansk medie:
Bale var den eneste spiller, der ikke ville tage en lønnedgang

Af Christian Bang Jensen

Ifølge den spanske radiostation Cadena SER, var walisiske Gareth Bale det eneste medlem af Real Madrid-holdet, som var imod at tage en lønnedgang i sidste sæson som følge af coronavirussen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Selvom Gareth Bale er flyttet hjem til London og Tottenham, fortsætter de dårlige historier om waliserens tid i Madrid med at vælte ud af skabet.

Ifølge den spanske radiostation Cadena SER var Gareth Bale den eneste Real Madrid-spiller, der ikke var villig til at tage en lønnedgang, da coronavirussen ramte Spanien og fodbolden blev bragt i ufrivilligt hi.

I april accepterede hele Real Madrid-truppen ellers en reduktion på 10 procent af deres årsløn, hvilket skulle være steget til 20 procent, såfremt sidste sæson ikke kunne gennemføres. Det vil sige hele truppen med undtagelse af én spiller.

Foruden denne historie har Gareth Bale gennem store dele af sin tid i den spanske hovedstad været et fremmed element i storklubben. Manglende sprogkunstskaber, en større lyst til at spille golf end at træne samt en uendelig liste af skader gjorde, at waliseren på trods af mål i to Champions League-finaler ikke var blandt fansenes favoritter.

Mere om Gareth Bale

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik