Manchester C - Arsenal

England: Premier League
Manchester C R. Sterling (23)
Etihad StadiumFuld tid1-0
Arsenal
LineupVideo

Medie:
City-stjerne slipper for karantæne

Af Niels Nedergaard

Manchester City-stjernen Sergio Agüero bliver ikke tildelt karantæne ifølge The Guardian på trods af, at argentineren i søndagens kamp mod Arsenal greb fat i nakken på en kvindelig linjevogter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Mens sexisme-debatten raser herhjemme, hvor sager på sager kommer frem og rammer medierne, så er Sergio Agüero kommet i problemer. I hvert fald på de sociale medier, hvor City-angriberen kritiseres hæftet.

Kritikken af Agüero kommer efter en episode i kampen mellem Manchester City og Arsenal, hvor Agüero greb fat i en kvindelige linjevogter Sian Massey-Ellis’ nakke.

Men det er ikke nok til at straffe argentineren. I hvert fald slipper Manchester Citys stjerneangriber Sergio Agüero for en tur i straffeboksen, skriver det engelske medie The Guardian.

Den spøjse episode skete efter 41 minutter, hvor Sergio Agüero følte sig snydt for noget så simpelt som et indkast. Det fik argentineren op i det røde felt, og så greb den 32-årige argentiner fat linjevogterens nakke.

Det engelske medie skriver dog intet om, hvorvidt Agüero er blevet straffet på anden vis, og derfor vides det ikke, om den angriberen er blevet tildelt en bøde.

Manchester City vandt i øvrigt kampen mod Arsenal med 1-0. Dermed er Pep Guardiolas tropper oppe på tiendepladsen i Premier League efter en mindre god start på sæsonen.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik