Fodbold nyheder

Medie:
Man United tæt på Arsenal-spiller

Af Raymund Nelausen

En af dagens mest overraskende rygter kommer fra tyske Sport1, som mener, at Manchester United er tæt på at hente Ainsley Maitland-Niles hos Arsenal.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har ikke været så aktive i dette transfervindue, men nu ser det ud til, at der sker noget. Ifølge tyske Sport1 har Manchester-klubben fået øjnene op for Arsenals Ainsley Maitland-Niles.

De to klubber skulle angiveligt være meget tæt på en aftale, hvor Manchester United betaler ca. 163 millioner for Maitland-Niles. Det kan komme som en overraskelse for mange, at klubberne er så lang med forhandlingerne, da United ikke tidligere har været nævnt som en mulig bejler.

AC Milan og Inter har begge vist interesse tidligere, men også Wolverhampton ville forstærke deres mandskab med Arsenals-højreback. Ainsley Maitland-Niles har ellers fået godt med spilletid i starten af denne sæson, hvor Mikel Arteta har brugt ham som venstre wingback, men kan nu være på vej videre.

Ainsley Maitland-Niles har spillet 104 kampe for Arsenal siden sin debut i 2014. Han er kommet op gennem klubbens akademi, og det ville derfor også være en overraskende handel, hvis aftaler falder på plads med konkurrenterne fra Manchester.

Mere om Ainsley Maitland-Niles

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik