Fodbold nyheder

Officielt:
FCM-spiller skifter til engelsk fodbold

Af Raymund Nelausen

FC Midtjylland har ikke længere Rasmus Nicolaisen til rådighed, da de har lejet ham til engelske Portsmouth i League 1.

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Med Erik Sviatchenko og Alexander Scholz i truppen har 23-årige Rasmus Nicolaisen haft lang vej til startopstillingen. Nu har forsvarsspilleren valgt at skifte til engelsk fodbold for, at han kan få den nødvendige spilletid.

Nicolaisen skifter til Portsmouth i League 1 på en lejeaftale for den kommende sæson, og danskeren ser frem til muligheden for mere spilletid i en spændende liga og klub.

- Først og fremmest skal jeg have spilletid. Jeg er blevet 23 år, så det er ved at være tid til at vise mig frem fast. Det er planen, at jeg skal spille en masse gode kampe og forhåbentligt levere på et højt niveau.

- Portsmouth er en klub med ambitioner om at rykke op, så det ser jeg frem til at være en del af og bidrage til. Jeg har haft nogle gode snakke med klubben, og jeg har en god mavefornemmelse om opholdet, udtaler Rasmus Nicolaisen i en pressemeddelelse.

Rasmus Nicolaisen har kontrakt med de danske mestre frem til 2023. Det er i alt blevet til 51 kampe siden debuten i 2018, og Nicolaisen har både vundet. Superligaen og pokalturneringen med FC Midtjylland. Næste store opgave for danskeren er at få Portsmouth til at rykke op i Championship.


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik