Wolverhampton - Manchester C

England: Premier League
Wolverhampton R. Jiménez (78)
Molineux StadiumFuld tid1-3
Manchester C K. De Bruyne (Str. 20), P. Foden (32), G. Jesus (90)
LineupReferat

Manchester City vinder i Wolverhampton

Af Jonathan Kjær Troelsen

De engelske vicemestre kom planmæssigt fra start i den nye Premier League-sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City startede sin Premier League-sæson mandag aften, da de besøgte en af sidste sæsons positive overraskelser, nemlig Wolverhampton. De orangeklædte værter havde danske Oskar Buur på bænken fra kampens start.

Første halvleg startede godt for forhåndsfavoritterne fra Manchester City. De var i kontrol, og det udmøntede sig i en føring efter 20 minutter. Her var det Kevin de Bruyne, som sparkede et straffespark i nettet.

Tolv minutter senere scorede gæsterne endnu en gang. Stortalentet Phil Foden udnyttede Raheem Sterlings forarbejde, og dermed var stillingen nu 2-0 til de lyseblå gæster. Det var også stillingen ved pausefløjt, og Wolverhampton havde leveret en mager og skuffende første halvleg.

I anden halvleg kom Wolverhampton ud med en større ærgerrighed, og de kom mere med i kampen. Det resulterede i en reducering efter 77 minutter. Her snød den hurtige Podence Kevin de Bruyne for derefter at sende et indlæg ind i hovedet på Raul Jimenez, som stangede bolden i mål.

Dermed var der pludselig fornyet spænding i kampen. Dog formåede hjemmeholdet aldrig at true for en udligning. Derimod afgjorde Gabriel Jesus kampen i overtiden, da han scorede til 3-1. Danske Oskar Buur sad på bænken hele kampen.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto