Fodbold nyheder

Liverpool fortsætter oprustningen

Af Nicolai Christensen

I går blev Thiago præsenteret som ny Liverpool-spiller, og nu skulle ”Merseyside-holdet” være tæt på endnu en signing.

Article image
Ritzau-Scanpix

Omkring 200 mio. kroner betalte Liverpool for Thiago, og nu er de tæt, på at skulle bruge 365 mio. kroner mere, og denne gang på en Premier League-spiller. Diogo Jota fra Wolverhampton havde en flot sæson i Wolves i sidste sæson, hvor det blev til 16 mål og seks oplæg i alle turneringer fra portugiseren, og det har fanget Liverpools interesse.

Ifølge Sky Sports har Liverpool accepteret at skulle give i omegnen af de 365 mio. kroner, hvis de vil sikre sig Jotas underskrift. Men de 365 mio. kroner kunne blive nemmere for Liverpool at betale, hvis det lykkes dem at sende den unge forsvarsspiller Ki-Jana Hoever den anden vej for omkring 80 mio. kroner.

23-årige Jota gør sig i offensiven, hvor han kan dække alle de offensive positioner. Hensigten med Jota skulle være at skabe noget tilførsel til en i forvejen god trup, men også for at have noget back-up til Salah, Mane og Firmino, hvor Jota kan gå ind i stedet for dem alle.

Det siges, at Jota i øjeblikket er på Liverpools træningsanlæg Melwood, hvor han vil gennemgå nogle fysiske tests, før at han vil skrive under på en kontrakt med Liverpool en af de kommende dage.

Mere om Diogo Jota

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik