Fodbold nyheder

Bayern og Barcelona kæmper om talentfuld Ajax-back

Af Raymund Nelausen

Ajax Amsterdams Sergino Dest har været en stor profil i den hollandske hovedstad, og det har skabt stor interesse for amerikaneren, da Bayern München og FC Barcelona kæmper om hans underskrift.

Article image

Blot 19 år, men allerede eftertragtet blandt de største klubber i Europa. Sergino Dest kan vælge mellem FC Barcelona og Bayern München, hvis han ønsker at forlade Ajax Amsterdam. En kæmpe udvikling for forsvarsspilleren, der kun har spillet en enkelt sæson i den hollandske liga.

I sidste sæson blev det til 20 kampe for amerikaneren før turneringen blev aflyst grundet COVID-19. Det har dog været tydeligt, at det er en spiller med et kæmpe potentiale, og Bayern Münchens Hansi Flick er meget begejstret for Dest.

Bayern München arbejder på at hente Dest til klubben, men de vil kun byde 75 millioner. Det kan blive en hindring, da Ajax vil have mellem 110 og 150 millioner ifølge tyske Bild.

FC Barcelona går også efter Sergino Dest. Ronald Koeman har et stort kendskab til Dest og mener, at han ville passe perfekt til FC Barcelona. Ifølge Mundo Deportivo vil den spanske klub kun leje Dest med mulighed for et fremtidigt køb.

Et problem for både FC Barcelona og Bayern München er, at de begge bliver nødt til at sælge nogle spillere før, at de kan hente nogle nye. Dermed kan Sergino Dest blive lidt længere i Ajax og få lidt mere erfaring inden det store skifte kommer. Det gavner også Ajax, da de både får gavn af Dest´s kvaliteter, men også at prisen på forsvarsspilleren kan stige gevaldigt det næste år.

Mere om Sergino Dest

Mere om Ajax

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik