Fodbold nyheder

Kæmpe boost:
FCM-stjerne klar til kamp

Af Mike Hjulmand

FC Midtjylland har deres midtbanemand Frank Onyeka, tilbage i truppen til aftenens vitale opgør mod Young Boys i Champions League kvalifikationen.

Article image

Der er så ufatteligt meget på spil i aften, når ‘Ulvene’ betræder græsset på MCH Arena, hvor FC Midtjylland med en sejr over Young Boys vil have sikret sig minimum deltagelse i Europa League. Vinder FCM i aften over mesterholdet fra Schweiz, så er de kun én modstander fra Champions League gruppespil, men et nederlag vil sende de danske mestre i Europa League playoff-runden.

Drømmene på den midtjyske fodboldhimmel har dog fået et stort boost i forhold til holdets Superligakamp i fredags, hvor Frank Onyeka ikke var med grundet sin fars død, men i aften er FCM-stjernen tilbage blandt Brian Priskes udvalgte.

- Han er aktuel til kampen og har trænet med de sidste par dage, hvor han har set fint ud. Det har selvfølgelig været en hård personlig tragedie, han har været igennem. Det er hårdt for ham at sidde i Danmark og så skulle se sin familie hjemme i Nigeria kæmpe med dette tab, siger FCM-træner Brian Priske til Ekstrabladet.

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik