Fodbold nyheder

Watford-direktør slår fast- Interesse i Deulofeu fra Spanien, England og Italien

Af Christian Kern Hansen

Watford-direktøren Cristiano Giaretta har gjort det klart, at der er interesse i Deulofeu fra Spanien, England og Italien.

Article image

Watford-direktøren Cristiano Giaretta har slået fast, at der er interesse i den spanske kantspiller Gerard Deulofeu fra flere forskellige europæiske lande.

Watford-direktøren har til CalcioNapoli24 udtalt sig om situationen omkring Deulofeu.

- Der er adskillige rygter omkring drengen. Vi evaluerer. Der er vigtige klubber på ham, deriblandt i Italien, Spanien og England. Napoli kan også blive inkluderet som iblandt de interessede, udtalte Watford-direktøren Cristiano Giaretta blandt andet til CalcioNapoli24.

Deulofeu rykkede sammen med Watford ud af Premier League i sidste sæson, og det bliver formentlig meget svært for Championship-klubben at beholde kantspilleren, hvis niveau helt sikkert er til mere end en tilværelse i den næstbedste engelske række.

26-årige Deulofeu kom til engelske Watford fra Barcelona for første gang i januar 2018, hvor han i første omgang var på leje i Watford, og i sommeren 2018 købte englænderne spanieren ind på en permanent kontrakt.

Mere om Gerard Deulofeu Lázaro

Mere om Watford

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto