Fodbold nyheder

AGF skal til enten Slovenien eller Estland i EL-Kval

Af Raymund Nelausen

Til mandagens Europa League-lodtrækning trak AGF den kommende vinder af opgøret mellem Nömme Kalju fra Estland og slovenske Mura

Article image
Ritzau-Scanpix

AGF kvalificerede sig til anden runde af kvalifikationen til Europa League efter en 5-2 sejr over finske FC Honka. Nu er næste modstander fundet for David Nielsens tropper, og endnu en gang ligner det en overkommelig modstander for AGF.

Inden mandagens lodtrækning var der mulighed for at trække Hammarby fra Sverige og Kaysar Kyzylorda fra Kasahkstan. I stedet blev det den tredje mulige modstander, da AGF skal en tur til enten Slovenien eller Estland, da de trak vinderen af opgøret mellem slovenske Mura og Nömme Kalju fra Estland.

Grunden til at vinderen af kampen endnu ikke er fundet skyldes, at kampen blev udsat på grund af corona-smitte på begge hold. Den 10. september bliver kampen spillet, og dermed får David Nielsen også svar på den dag, hvem hans mandskab skal møde.

Kampen bliver spillet den 17. september, som er tre dage efter AGFs sæsonpremiere i Superligaen, hvor de tager imod Vejle BK.

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik