Fodbold nyheder

Snyder United Barcelona i kampen om Ajax-profil?

Af Christian Kern Hansen

Manchester United skulle angiveligt have meldt sig markant ind i kampen om Ajax-midtbaneprofilen Donny van de Beek.

Article image
Ritzau-Scanpix

Donny van de Beek er en af de helt store profiler i den hollandske hovedstadsklub Ajax, og den 23-årige hollænder har førhen været rygtet i retning af Catalonien, hvor Barcelonas nyudnævnte træner Ronald Koeman angiveligt skulle opsat på at hente hollænderen til den spanske gigant. En nyhed som Indkast.dk tidligere på måneden bragte, og som kom fra det franske medie Le10Sport. Men interesse i midtbanespilleren er der også andetsteds fra, og ifølge Daily Mirror skulle Premier League-giganten Manchester United nu også være inde i kampen om Donny van de Beek.

Ifølge Express skriver Daily Mirror, at Manchester United kommer til at tage det første skridt i samtalerne med Donny van De Beek og hans repræsentanter, og ifølge Express skriver den den britiske avis, at Manchester United vil gå ind til forhandlingerne med en fortrøstningsfuld fornemmelse af, at de kan besejre Barcelona i kampen om den 23-årige Ajax-profil.

Donny van de Beek har været i den hollandske hovedstadsklub i stort set hele hans karriere, og er blevet et produkt af Ajax´talentakademi efter at han i 2008 blev tilknyttet en af klubbens ungdomshold efter at have taget afsked med hans tidligere klub Veensche Boys Youth.Mere om Donny van de Beek

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik