Fodbold nyheder

Milan vil holde på lovende midtbanespiller- har afvist to bud

Af Christian Kern Hansen

AC Milan-ejet Tommaso Pobega skulle tilsyneladende have en fremtid i Milano-klubben, og to bud fra Serie A-klubber er allerede blevet afvist.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tomasso Pobega der i denne sæson har været på leje i Serie B-klubben Pordenone, har tilsyneladende begejstret den nuværende AC Milan-træner Stefano Pioli i et omfang, der har fået ham og AC Milan til at afvise to bud på spilleren.

Pobega har i denne sæson fået masser af kampe i den næstbedste italienske række, og AC Milan-træneren Stefano Pioli skulle ifølge det italienske medie La Gazetta Dello Sport have seriøse overvejelser om at tilknytte den blot 21-årige italienske midtbanespiller til førsteholet, og Milan-træneren skulle i den forbindelse være klar til at gøre ham til væsentlig del af planerne i næste års førsteholdstrup.

Det italienske medie skriver ligeså, at man allerede har afvist forspørgelser fra Serie A-klubberne Hellas Verona og Sassuolo, der begge skulle være interesseret i at erhverve sig den lovende midtbanespiller.

Pobega der altså muligvis kan få en betydningsfuld rolle på AC Milan-holdet i den kommende sæson har dog endnu ikke spillet en førsteholdkamp for den italienske storklub, men en fremtid i Milano-klubben kan meget vel komme på tale, hvis rygterne om Piolis´planer holder stik.


Mere om Tommaso Pobega

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik