Fodbold nyheder

Chelsea og Barcelona kæmper om Ajax-back

Af Christian Bang Jensen

27-årige Nicolas Tagliafico er ifølge Goal.com på ønskelisten hos både Chelsea og FC Barcelona i denne sommer.

Article image

Tidligere på året sikrede Chelsea sig marokkanske Hakim Ziyech fra Ajax, men han bliver måske ikke den eneste tilføjelse hos Chelsea fra den hollandske storklub forud for den kommende sæson. Ifølge Goal.com og britiske Sky Sport er ”The Blues” angiveligt meget interesseret i en ny venstre back, og her skulle Ajax’ argentinske Nicolas Tagliafico være blandt kandidaterne.

27-årige Nicolas Tagliafico har siden 2018 udmærket sig hos Ajax, hvor han især i Champions League, har strålet om kap med de største stjerner. Derfor er der kamp om at få argentinerens underskrift, hvor FC Barcelona også skulle være inde i billedet.

Den catalanske klub har længe ledt efter den fremtidige afløser for Jordi Alba, og her er argentineren blevet udset som en af mulighederne, efter Junior Firpo ikke har slået til.

Nicolas Tagliafico kom til Ajax fra Independiente i hjemlandet og har siden spillet 99 kampe for ”De Godenzonen.” Venstrebacken har kontrakt med hollænderne til sommeren 2022.

Foruden Ajax-spilleren er også Leicesters Ben Chilwell og Real Madrid-forsvaren Sergio Reguilon også på listen over mulige backs hos Chelsea, skriver Goal.com og Sky Sport.

Mere om Nicolás Tagliafico

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik