Fodbold nyheder

Medie:
PSG og Ronaldo forhandler i Lissabon

Af Daniel Fisker

Paris Saint-Germain og Cristiano Ronaldos agent Jorge Mendes vil efter sigende benytte Champions League-lejligheden i Lissabon til at forhandle om en spektakulær transfer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der er efter sigende lagt i kakkelovnen til indledende forhandlinger mellem Paris Saint-Germain og Cristiano Ronaldos agent Jorge Mendes.

France Football løftede tidligere på ugen sløret for, at Cristiano Ronaldo tidligere på året var fristet af et skifte til Paris Saint-Germain. Udsigten til en spektakulær transfer blev dog forpurret af COVID-19 og den dertilhørende krise.

Det franske internetmedie Foot Mercato rapporterer dog nu, at der igen er lagt i kakkelovnen til forhandlinger mellem den franske hovedstadsklub og Cristiano Ronaldos agent Jorge Mendes.

Helt konkret er der ifølge det franske medie udsigt til møder og forhandlinger mellem PSG og Ronaldos repræsentanter i Lissabon, hvor alle parter vil være til stede, når kvartfinalerne, semifinalerne og finalen i Champions League skal afgøres i den portugisiske hovedstad.

Foot Mercato rapporterer dog, at forhandlingerne næppe fører noget konkret med sig i Lissabon. Forhandlingerne bliver ifølge det franske medie langvarrige, men de første spadestik ser ud til at blive taget i Lissabon.

Mere om Cristiano Ronaldo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik