Wolverhampton - Olympiakos

Europa: Europa League
Wolverhampton R. Jiménez (Str. 9)
Molineux StadiumFuld tid1-0
Olympiakos
LineupReferat

Wolverhampton fortsætter deres europæiske eventyr

Af Raymund Nelausen

Wolverhampton er videre til kvartfinalen i Europa League efter en 1-0 sejr over græske Olympiakos.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter 1-1 i det første opgør, var kampen helt åben mellem Wolverhampton og Olympiakos. Wolverhampton lagde godt ud og viste gode takter i kampens begyndelse. Det blev de belønnet for efter otte minutter, da Olympiakos´ målmand, Bobby Allain, begik et klodset straffespark. Den chance skal man ikke give Raul Jimenez, som stensikkert bragte Wolverhampton i front.

Wolverhampton havde godt styr på sagerne, men jo længere vi kom hen i halvlegen, jo mere kom gæsterne ind i kampen. Efter 28 minutter fik Olympiakos så bolden i nettet efter flot gennemspil af Youssef El Arabi. Der opstod dog lidt forvirring efterfølgende, og dommerteamet valgte, at VAR skulle gennemgå hændelsen.

El Arabi var, ifølge VAR, lige akkurat offside med sin arm, og derfor blev grækernes scoring underkendt. Efterfølgende var det Olympiakos, der sad på alt spillet, og var kort før pausen ved at udligne til 1-1, hvor Youssef El Arabi headede Abou Cisse helt fri foran mål. Forsvarsspilleren kunne dog ikke udnytte den store chance, og stillingen var dermed 1-0 til Wolverhampton ved pausen.

I starten af 2. Halvleg var gæsterne fra Grækenland tæt på at udligne endnu en gang. Efter et flot indlæg fra Elabdellaoui havde El Arabi chancen for at score, men angriberen headede langt forbi. Han appellerede for straffespark, da han mente, at han var blevet skubbet i ryggen. Dommeren vinkede dog afværgende.

Wolverhampton var i flere perioder presset helt i bund, men takket være Rui Patricio i målet, kunne de holde Olympiakos fra en scoring. Englænderne viste nærmest intet offensivt, da alt deres fokus var på at forsvare deres 1-0 føring.

Selvom hjemmeholdet blev udsat for et stor pres fra Olympiakos, formåede de at holde skansen og vinde opgøret 1-0. De går derfor videre til kvartfinalen med sammenlagt 2-1, og her skal de stå over for spanske Sevilla.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik