Fodbold nyheder

Solbakken:
Wilczek er en notorisk målscorer

Af Raymund Nelausen

F.C. København har i dag hentet Kamil Wilczek til klubben, og Ståle Solbakken glæder sig til at se den tidligere Brøndby-anfører i den hvide-trøje.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kamil Wilczek i FCK-trøjen. Det er nu blevet en realitet, da angriberen og F.C. København har skrevet under på en kontrakt, som har skabt overskrifter i hele landet. Ståle Solbakken er dog glad for, at han nu råder over polakken.

- Vi kender selvfølgelig Wilczek rigtigt godt fra hans tid i Superligaen, hvor han tre sæsoner i træk viste, at han er en notorisk målscorer, der er utroligt dygtig i boksen og arbejder hårdt for sit hold, udtaler Ståle Solbakken.

Skiftet er kommet som et chok for både FCK- og Brøndby-fans, og Solbakken er også opmærksom på, hvordan københavnernes fans vil reagere på det kontroversielle køb.

- Vi ved selvfølgelig, at det er et tema for fans, men Kamil har virkelig ønsket at blive en del af FCK, og jeg tror mange kan huske, at Peter Møller eksempelvis slap fornuftigt fra sin ”blakkede fortid.

- Mange vil sige, at det er en direkte afløser for N'Doye, men sådan ser vi det ikke. De er meget forskellige typer, og vi har ikke været på udkig efter en ny N'Doye, men efter at få flere muligheder og facetter i vores angrebskonstellationer. Det får vi med Wilczek i truppen.I sin tid hos Brøndby scorede Kamil Wilczek 92 mål i 163 kampe, og formåede på blot en halvsæson at score 17 mål i 18 kampe inden han skiftede fra dansk til tyrkisk-fodbold. Hvis han fortsætter med at banke mål ind i Superligaen, skal han nok blive populær blandt F.C. Københavns fans.

Mere om Kamil Wilczek

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik