Fodbold nyheder

Lyon-stjerne vil tilbage og vise sit værd i Premier League

Af Henrik Varbøl Andersen

Han blev stemplet som et flop for sin tid i Manchester United, men nu vil Arsenal angiveligt give ham en ny chance for at vise sig frem i Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Memphis Depay jagtes af Arsenal, og han er angiveligt selv tændt på ideen om at komme tilbage og vise, at han kan begå sig i Premier League, skriver mediet Todofijaches ifølge TeamTalk. Den nuværende Lyon-stjerne tilbragte 18 måneder i Manchester United, hvor han ikke indfriede de forventninger, der var til ham.

Depay har siden det mislykkede eventyr på Old Trafford genfundet sit talent i det franske hos Lyon, hvor han har været en stor profil de seneste sæsoner. Noget som Arsenal altså har fået øjnene op for. Mediet mener at vide, at hollænderen er på en liste i Arsenal, der tæller seks navne, som er manager Artetas vigtigste transfermål.

En af grundene til at Depay også gerne vil væk fra Lyon er, at de ikke lykkedes med at kvalificere sig til europæisk fodbold i næste sæson. Prisen er de to klubber dog ikke enige om, da Arsenal mener, at angriberen bør koste mindre end det Lyon forlanger efter en skadesplaget sæson.

Memphis Depay er dog på rygtebørsen også sat i forbindelse med tyske Borussia Dortmund, som ser ham som den ideelle afløser for Jadon Sancho, hvis han beslutter sig for et skifte til Manchester United.

Måske kan det blive til Arsenals fordel, at Depay floppede sidst han var i England. Ihvertfald virker han opsat på at revanchere sin sidste optræden i den engelske liga.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik