Fodbold nyheder

Hvad skal der ske med Willian?

Af Christian Bang Jensen

Med FA Cup-finalenederlaget til Arsenal i weekenden har brasilianske Willian formentlig spillet sin sidste kamp i Chelsea. Agenten fortæller, at flere klubber har lagt konkrete tilbud på den kontraktløse kantspiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Finalenederlaget til Arsenal i weekenden markerede formentlig afslutningen på Willians tid i den blå Chelsea-trøje. Kantspillerens kontrakt er ikke blevet forlænget, og derfor er han nu gået på klubjagt. Spørger man Willians agent Kia Joorabchian, går der dog ikke længe, før vi ser den 31-årige brasilianer i en ny spilledragt.

- Willian har fem konkrete tilbud. To Premier League-klubber, et meget stort Major League Soccer-tilbud og to tilbud fra Europa, udtalte agenten Kia Joorabchian til TalkSPORT forud for FA Cup-finalen.

Engelske Sky Sport har siden spekuleret i tre af de fem tilbud, Willian har modtaget. Den ene af Premier League-klubberne skulle angiveligt være den nuværende arbejdsgiver Chelsea, mens det ene af tilbuddene fra Europa kommer fra Barcelona. Den spanske klub har, grundet corona- og den ustabile økonomiske situation i klubben, valgt at vende blikket væk fra den dyre Lautaro Martinez og kigger i stedet på frie transfers og byttehandler.

Endelig skulle tilbuddet fra USA og MLS komme fra den nystartede klub Inter Miami CF, der har David Beckham med i ejerkredsen. Inter Miami er kommet skidt i gang og har tabt sine første fem betydningsfulde kampe i MLS.

- MLS-klubbens plan var, at han (Willian) skulle vælge dem og komme over allerede den 1. juli, fortalte Kia Joorabchian til TalkSPORT.

Willian havde dog gjort det meget klart, at han ville fuldføre sæsonen med Chelsea og derefter vælge, hvor karrieren skulle hen. Agenten gjorde flere gange klart overfor TalkSPORT, at klubben fra MLS respekterede dette ønske, og at det meget lukrative tilbud stadig er på bordet.

Hvem den sidste Premier League-klub og den sidste europæiske klub skulle være, er endnu ikke kommet frem.

Mere om Willian

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik