ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Superliga-profil testet positiv for Covid-19

Af Nicolai Christensen

AGF´s Mustapha Bundu har testet positiv for Covid-19, og vil derfor ikke være med i sæsonens sidste to kampe.


AGF har her til morgen meldt ud, at deres profil, Mustapha Bundu, har testet positiv for Covid-19. Bundu skulle eftersigende føle sig frisk og symptomfri, men grundet reglerne vil Bundu blive sat i karantæne derhjemme, og vil derfor ikke være i truppen til århusianernes næste kampe imod FC Nordsjælland og Brøndby IF.

- Efter tirsdagens test kom Bundus resultat ud som positiv. Han er symptomfri og vi følger nu de retningslinjer fra Divisionsforeningen for personer, der er testet positiv. Det betyder, at Bundu nu bliver hjemme i de kommende syv dage - tællende fra i går tirsdag, og han udgår derfor naturligvis fra dagens kamptrup, ligesom vi heller ikke kan råde over ham til weekendens kamp.

- Det er ærgerligt, at vi må undvære en spiller af den her kaliber i de kommende to kampe. Men vi følger naturligvis de givne retningslinjer og tager vare på situationen - blandt andet med yderligere test af hele gruppen, forklarer sportschef i AGF, Peter Christiansen, til AGF´s hjemmeside.

Bundu har i denne sæson scoret otte mål for AGF, hvor han specielt i efteråret var en af århusianernes helt store profiller. Han har leveret så godt, at der går rygter på at angriberen fra Sierra Leone skulle være på radaren i den tyske storklub, Borussia Dortmund, ifølge Århus Stiftstidende.

Mere om Mustapha Bundu

Mere om AGF

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik