Aston Villa - Manchester U

England: Premier League
Aston Villa
Villa ParkFuld tid0-3
Manchester U B. Fernandes (Str. 27), M. Greenwood (45), P. Pogba (58)
LineupReferat

United moste Villa og spillede sig helt tæt på top fire

Af Kasper Duelund Jensen

Ole Gunnar Solskjær og co. hentede en vigtig og velfortjent sejr på Villa Park.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har været stærkt spillende efter corona-pausen, og torsdag aften fortsatte "De Røde Djævle" så den gode form ude mod Aston Villa.

Det startede ellers bedst for Villa, der voldte United-defensiven store problemer i de første 25 minutter af kampen. Her var for eksempel Trezeguet uheldig med ikke at bringe hjemmeholdet i front, da han med en fin afslutning ramte ydersiden af stolpen.

Herefter vågnede gæsterne dog for alvor op, og så stod der ellers United på resten af første halvleg. Bruno Fernandes bragte først gæsterne på 1-0 efter et straffespark i det 27. minut, mens det på nippet til pausefløjtet lykkedes brandvarme Mason Greenwood at fordoble føringen med et tordenbrag af en afslutning.

I anden havleg fortsatte United det gode spil, og det var tydeligt, at Villa havde svært ved at følge med i både tempo og opfattelse. Gæsterne kom frem til en masse gode chancer, men det blev alligevel kun til en enkelt scoring mere, som Paul Pogba noterede sig for i det 58. minut. Den franske midtbanespiller sparkede sikkert bolden i kassen efter at have modtoget den på et fladt slået hjørnespark fra Bruno Fernandes.

United vandt derfor med 3-0 og kværner således videre i jagten på top fire. Ole Gunnar Solskjærs tropper har nu kun et enkelt point op til Leicester City på fjerdepladsen.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik