Simon Lindgren

Horsens vinder gruppe 2 i nedrykningsspillet

Hektisk sidste runde i nedrykningsspillet sluttede som den startede med Horsens på førstepladsen og Randers på andenpladsen.
3F Superligaen er for alvor på vej ind i den afgørende fase. Onsdag aften blev gruppe 2 i nedrykningsspillet afgjort. AC Horsens skulle hjemme forsøge at beholde førstepladsen, da de tog imod Hobro IK. Samtidig skulle Randers spille mod Esbjerg fB. Randers havde faktisk stadig muligheden for at vinde gruppen, hvis de selv vandt og Horsens ikke vandt.

I kampen i Horsens kom hjemmeholdet hurtigt foran på en scoring af blot 16-årige Jeppe Kjær, der blev den yngste målscorer i Superligaens historie. To hurtige Hobro-scoringer gjorde, at nordjyderne bragte sig på 2-1, hvilket også var stillingen, da de to hold gik til pause. I anden halvleg viste Horsens dog, hvorfor de er gruppens førerhold. De scorede to gange og sikrede sig dermed førstepladsen i gruppen.

Kampen i Randers blev spillet samtidig som kampen i Horsens. Her startede gæsterne fra Esbjerg bedst, og de bragte sig da foran efter 30 minutter ved Daniel Anyembe. Efter pausen lignede Randers et helt nyt hold, og særligt en spiller havde for alvor de rigtige støvler på i anden halvleg. Vito Hammershøy-Mistrati lavede nemlig et flot hattrick. Randers nåede at erobre førstepladsen, men Horsens' sene scoring gjorde, at Den Gule Fare tog førstepladsen tilbage.