Fodbold nyheder

Godt nyt, Chelsea:
Sportsdirektør afslører aftale med Havertz

Af Troels Drasbech

Havertz kan skifte klub denne sommer, hvis alt forhandlingsmæssigt passer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kai Havertz kan forlade Bayer Leverkusen til fordel for Chelsea denne sommer - det skyldes en gensidig aftale mellem den 21-årige og Leverkusens sportsdirektør, Rudi Voller. Det indrømmer Voller til den tyske avis, Bild.

- Vi har en aftale - hvis det hele passer, så kan han skifte denne sommer. Lige nu er han en af vores spillere. Vi har vores idéer, og ved hvad vi kan tilbyde. Jeg håber personligt, at han bliver endnu et år.

- Selvfølgelig kan man ikke tvinge nogen - Havertz ved, hvad han skylder til sine holdkammerater, fansene og klubben, udtalte Voller til Bild.

Leverkusen glippede i kampen om en top 4-placering, hvilket ville have givet adgang til næste års Champions League - noget der besværliggører klubbens overtagelsesmuligheder angående Havertz.

Med Bayern München ude af billedet, klubben kan simpelthen ikke finansiere købet af tyskeren, bringer det Chelsea ind i billedet som de klare favoritter. London-klubben har denne sommer allerede hentet Timo Werner i Bundesligaen.

21-årige Havertz har bidraget med hele 15 mål og otte assists i indeværende sæson, og det tyske stjernefrø virker klar til at flyve fra reden i Leverkusen. Det bliver dog ifølge Voller udelukkende, hvis klubbens kriterier bliver mødt, hvilket bl.a. indebærer et prisskilt på hele 750 millioner kroner.


Mere om Kai Havertz

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Europa League - Wolverhampton - Sevilla