Fodbold nyheder

Journalist:
Xavi er klar på at blive Barcelona-træner i næste sæson

Af Christian Kern Hansen

Mundo Deportivo-journalisten Francesc Aguilar har på Twitter skrevet, at Xavi gerne vil overtage trænersædet i Barcelona fra næste sæson, og at parterne allerede er enige om Xavi´s kommende overtagelse af managersædet.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona er inde i en svær periode på nuværende tidspunkt, hvor haltende resultater i La Liga har betydet, at ærkerivalerne fra Real Madrid er kommet fire point foran catalanerne. Et tabt mesterskab vil naturligvis sætte pres på den nuværende Barcelona-træner Quique Setién, der sammen med Barcelona-holdet har måttet tage til takke med tre uafgjorte resultater i de sidste fire La Liga-kampe.

Tvivlen om Setien´s fremtid i det catalanske er ikke blevet mindre efter, at Mundo-Deportivo-journalisten Francesc Aguilar i et opslag på Twitter blandt andet har beskrevet den tidligere Barcelona-legende Xavi´s ønske om at indtage trænersædet, når den nuværende sæson er overstået. Journalisten mener ligefrem at kunne berette om, at Xavi allerede er enig med klubben om, at han bliver den kommende Barcelona-træner, når den nuværende sæson er færdigspillet.

Den nuværende sæson er dog først færdigspillet for Barcelonas vedkommende engang i august-måned efter, at Champions League igen er blevet igangsat. Såfremt Barcelona går hele vejen, finder finalen sted d.23 august i Lissabon.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea