Fodbold nyheder

United vil ikke betale mere end 410 millioner kr. for Sancho

Af Simon Lindgren

Manchester United er angiveligt ikke villige til at betale det, som Dortmund mener, at Jadon Sancho er værd.

Article image
Ritzau-Scanpix

Klubberne i Europa nærmer sig med hastige skridt sommerens transfervindue, og som altid er der masser af rygter i omløb. En af de rygter, der dog har stået på i længere tid er Jadon Sanchos mulige skifte til Manchester United.

Den hurtige kantspiller har da også spillet en fremragende sæson i Borussia Dortmund, som sluttede på andenpladsen i Bundesligaen. Sancho selv har spillet en fremragende sæson, hvor det er blevet til hele 17 mål og 16 assist.

I efterhånden mange måneder har der været en flirt mellem Dortmund-kanten og Manchester United. Nu virker det dog til, at der kan opstå problemer i romancen. Bundesliga-klubben vil angiveligt forlange omkring 820 millioner kroner for Jadon Sancho. United er dog slet ikke villige til at betale som meget for den driblestærke tekniker. Ifølge Sky Sports er Manchester United ikke klar til at give mere end 410 millioner kroner for englænderen.

I 2017 hentede Dortmund Jadon Sancho hos United rivaler fra Manchester City. Dengang betalte tyskerne blot i omegnen af 65 millioner kroner kroner for den dengang 17-årige spiller.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik