Fodbold nyheder

Sarri vil bytte Bernardeschi for Chelsea-spiller

Af Troels Drasbech

Juventus-træneren vil angiveligt gerne genforenes med den italienske midtbanespiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Maurizio Sarri der til dagligt er træner for italienske Juventus håber på en genforening med Jorginho fra Chelsea - de førnævnte skulle angiveligt have haft et godt forhold i både Napoli og Chelsea. Ifølge Gazzetta dello Sport så håber Sarri på at integrere deres alsidige midtbanespiller Federico Bernardeschi ind i handlen.

Ifølge Daily Mail har Chelsea fortsat ikke responderet på byttehandlen, hvor man må forvente, at London-klubben foretrækker at beholde deres italienske midtbanespiller, som har ageret solid starter i de seneste sæsoner.

Sarri var først træner for Jorginho i Napoli tilbage i 2015, inden de begge ankom til Chelsea i 2018 - Jorginho blev hentet til klubben i en handel på hele 500 millioner kroner, hvor han i starten havde problemer med at adaptere til den engelske fodbold-stil, hvor Sarri placerede ham på den defensive midtbane-position.

Jorginhos agent, Joao Santos, har ifølge Daily Mail indrømmet, at man ikke vil være afvisende over for de større klubber i Italien:

- Jeg ved ikke, om Juventus vil have Jorginho eller ej, da han har tre år tilbage af sin kontrakt med Chelsea - vi får at se. Han er professionel, så hvis en vigtig klub i Italien ringer, så hvorfor ikke, udtalte Santos ifølge den engelske avis til Tuttomercatoweb.

Bernardeschi er ifølge Transfermarkt prissat til 220 millioner kroner, hvilket ikke kan kategoriseres i samme prisleje som Jorginho - Sarri må formentlig også vedhæfte et trecifret millionbeløb sammen med Juventus-spilleren, hvis Chelsea skal overveje handlen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik