Fodbold nyheder

Messi har besluttet sig om sin nærmeste Barcelona-fremtid

Af Troels Drasbech

Den seksdobbelte Ballon d'Or-vinder har den nærmeste fremtid på plads.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lionel Messi har ikke aktiveret en klausul i sin kontrakt, der vil have tilladt ham at skifte på en fri transfer ved slutningen af sæsonen. Det er blevet bekræftet til den spanske avis AS af Messi-lejren - deadlinen for førnævnte beslutning er netop udløbet for den argentinske magiker, hvilket betyder endnu en sæson i Barcelona.

Den 32-årige Ballon d'Or-vinder har efter sigende ikke haft nogen intention om at skifte væk fra Barcelona, hvor man i klubben endda forventer, at valget om ikke at skifte væk i år betyder, at Messi vil acceptere en ny kontrakt, der formentlig binder ham til klubben helt indtil, at han stopper sin professionelle karriere.

I et interview med den katalanske avis Mundo Deportivo tilbage i februar erklærede Messi sin dedikation til klubben, så længe den var gengældt:

- Jeg har sagt det mange gange, at min plan er at blive - så længe klubben og dens fans vil have mig, vil der fra mit perspektiv ikke være nogle problemer, udtalte argentineren ifølge AS.

Messis nuværende kontrakt udløber dermed først i juni 2021. Han har været en fast bestanddel af Barcelonas førstehold siden 2004, hvilket har medført 718 kampe og vanvittige 627 mål.

Mere om Lionel Messi

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik