Fodbold nyheder

Elliott afviste et møde med Ramos

Af Troels Drasbech

Det unge stjernefrø vil ikke have noget møde med Madrid-stjernen af en specifik grund.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det har været et blandet første år i Liverpool for Harvey Elliott, der flyttede sin bopæl til Merseyside fra London-klubben Fulham sidste sommer.

Den nu 17-årige Elliott har vist imponerende takter i sine enkelte præstationer for førsteholdet i indeværende sæson, og han har udviklet en større modenhed undervejs i processen - en process der har kastet seks kampe af sig i diverse pokal-turneringer for førsteholdet samt en enkelt PL-indskiftning.

Inden det Liverpool-passionerede talent skiftede til "The Reds", var Real Madrid også ude med riven efter Elliotts underskrift, og nu kan Liverpool ECHO afsløre flere detaljer omhandlende Madrids forsøg på at hente ham til den spanske hovedstad.

Elliott var med sin familie blevet inviteret til en rundvisning på Bernabeu (Madrids stadion, red.) samt deres træningsanlæg ved Valdebebas som en del af deres forhandlingsplaner for at lande den fremtidige stjerne.

Undervejs på turen passerede de omklædningsrummene, og da de ankom til Sergio Ramos' plads, blev Elliott tilbudt et personligt møde med kaptajnen, der har løftet hele fire Champions League-trofæer for klubben - dog var det også den selvsamme kaptajn, der endte Salahs optræden i CL-finalen i 2018, da han rev ham voldsomt ned i en nærduel, hvilket yderligere resulterede i en skulderskade.

Som den passionerede Liverpool-fan Elliott er - han overværede endda finalen i Kiev sammen med sin far - afviste talentet hurtigt den ellers fornemme gestus:

- Nej ellers tak - jeg kan ikke lide ham, efter det han gjorde mod Mohamed Salah, skulle Elliott angiveligt have svaret tilbage ifølge ECHO.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik