Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Daniel Pantic

Hermed følger lørdagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München har optrappet deres interesse i Jadon Sancho før sæsonen blev sat på pause af coronavirus, men Borussia Dortmund er overbeviste om, at de kan sikre 832 millioner kroner for den 20-årige engelske midtbanespiller, vil dermed ikke sælge til deres Bundesliga-rivaler. (Metro)

Paris Saint-Germain har lavet et åbningstilbud på 375 millioner kroner plus 75 millioner kroner i bonusser for Mauro Icardi, som har været på lån i den franske klub fra Inter siden sidste sommer. (Sky Sports)

Newcastle overvejer at hente Bayern München-forsvarsspiller Lucas Hernandez. Den 24-årige ankom fra Atletico Madrid sidste sommer for iøjnefaldende 600 millioner kroner, men skader og dårlig form har set ham starte blot ni ud af 38 kampe i denne sæson. (Bild)

Everton og Newcastle er opsat på at hente Napoli-angriberen Hirving Lozano. (Corriere dello Sport)

Valencia er villige til at tilbyde Kepa Arrizabalaga en vej ud af Chelsea. Den 25-årige målmand er faldet i unåde på Stamford Bridge siden årsskiftet, hvor Willy Caballero er blevet førstevalget. (Sport)

Arsenal har indledt forhandlinger om Juventus-midtbanespiller Adrien Rabiot. (Le10Sport)

Everton er frontløberne i kapløbet om at hente forsvarspiller Jean-Clair Todibo fra Barcelona. Flere Premier League-klubber har fået øjenene op for den 20-årige franskmand efter, at han har været udlejet til Schalke i denne sæson. (Sport)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik