Fodbold nyheder

Kun fire klubber har råd til Sane

Af Christian Bang Jensen

Leroy Sane og tyskerens klub, Manchester City, har ikke været i stand til at nå til enighed om en ny kontrakt, og derfor skulle ”The Sky Blues” være klar til at sælge den skadesramte kantspiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Pep Guardiola har tidligere udtalt, at han ikke ønsker spillere i sin trup, som ikke ønsker at være der. Tyske Leroy Sane må efterhånden høre under denne kategori, da kantspilleren og klubben ikke har kunne nå til enighed om en ny kontrakt. Derfor skulle Manchester City være klar til at sælge Leroy Sane til sommer.

Den tyske landsholdsspiller har ifølge flere engelske medier allerede klaret de kontraktlige forhold med Bayern München, men de forsvarende engelske mestre er ikke tilfreds med den pris, som de forsvarende tyske mestre er villige til at betale. Og det sætter spørgsmålstegn ved, hvem der har råd til at hente den 24-årige Leroy Sane i Manchester City.

Overfor Goal.com har ekspertkommentator for BT-Sport og tidligere spiller i både Manchester City og Bayern München Owen Hargreaves udtalt, at der kun er fire klubber som kan betale, hvad kantspilleren koster.

- Med Leroy Sane allerede i Manchester City, er der formentlig kun fire hold, han kan komme til. Barcelona, Real Madrid, Juventus og Bayern München. Det er de eneste klubber, der kan tilbyde ham noget der minder om, hvad han får hos City, fortæller Owen Hargreaves.

- Bayern er altid på agendaen hos en tysk spiller, fordi de kæmper med om titler og Champions League, fortsatte ekspertkommentatoren, der nåede 218 kampe for Bayern München i 00'erne.

Leroy Sane kom til den engelske storklub i 2016 fra Schalke 04 for godt 390 millioner. Ifølge rygterne har Bayern München budt omkring 240 millioner kroner, hvilket på ingen måde matcher Manchester Citys vurdering af kantspilleren.

Den 24-årige tysker har ikke spillet en kamp for Manchester City siden august, da han måtte forlade Community Shield-finalen.

Mere om Leroy Sané

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik