Fodbold nyheder

Cesc Fábregas:
Messi spiller hele karrieren i Barcelona

Af Christian Bang Jensen

Den catalanske midtbanespiller og tidligere holdkammerat med Lionel Messi, er fuldt ud overbevist om, at argentineren bliver i Barça.

Article image
Ritzau-Scanpix

- Jeg taler med (Lionel) Messi, og hans idé har altid været at afslutte sin karriere i Barcelona. Mange ting kan ske i en klub, men jeg er fuldt ud overbevist om, at hans karriere ender hos Barça, sagde Cesc Fábregas i et interview med den spanske station Cadena Cope mandag.

Cesc Fábregas, med fortid i Arsenal, FC Barcelona og Chelsea, er i gang med karrierens efterår i franske Monaco. Her har den 32-årige catalonier haft tid til at reflektere over de muligheder karrieren har budt på, og hvad fremtiden kan bringe.

- Der har været en hel del muligheder for at spille for Real Madrid, kunne Cesc Fábregas fortælle til den spanske radiostation.

Selvom Monaco-spilleren ikke fik et skifte til Real Madrid realiseret som spiller, har han dog ikke lukket døren for at komme ind omkring ”Los Blancos” senere i karrieren. Cesc Fábregas løftede i interviewet sløret for en mulig fremtid som træner.

- Du skal aldrig sige aldrig, og som træner er det anderledes, fordi du kan styre 30 hold i din karriere. Som spiller er kontrakterne længere, men som træner har du sandsynligvis mange flere muligheder, fordi klubberne kan sparke dig ud efter to dage, fortsatte Cesc Fábregas.

Den kreative midtbanespiller blev spurgt til, hvilken aktuel spiller han ville sørge for at skrive under med, hvis han havde frit valg på alle hylder. Svaret kom klart og uden betænkningstid.

- Cristiano (Ronaldo) er 35 år og Leo (Messi) bliver 33 år, de er ved at være ældre spillere. I forhold til ungdommelighed, talent, ærgerrighed og mentalitet ville jeg skrive med (Kylian) Mbappé. Jeg ville gå med ham, fordi du kan have ham i front for dit hold i ti år. Så er der spillere som Neymar og (Erling) Håland, men på grund af hans mål og hans hurtighed minder Mbappé mig om (Thierry) Henry. Ham spillede jeg bagved (i Arsenal), og det var en fryd, når du gav ham en lang aflevering ind i et frit rum, husker Cesc Fabregas.

32-årige Cesc Fabregas har i sin karriere vundet et verdensmesterskab, to europamesterskaber, to Premier League-titler og en Europa League med Chelsea samt et spansk mesterskab med FC Barcelona.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Europa League - Wolverhampton - Sevilla