Fodbold nyheder

Brøndby-flop:
Det var det værste skifte i min karriere

Af Henrik Varbøl Andersen

Islænding der blev kendt som et kæmpe Brøndby-flop, skyder nu tilbage på klubben, som han ikke har gode minder fra.

Article image
Ritzau-Scanpix

På Twitter har der ifølge Ekstra Bladet kørt en diskussion om, hvem der er det største Brøndby-flop i historien. Her bliver islændingen Hannes Sigurdsson nævnt, som et af de største flop i Brøndby-historien. Selv mener han, at der var ualmindelig svære betingelser i klubben, da han var der:

- Det viser, hvor blind du er på klubbens problemer på det tidspunkt, og det ser ud til, at den stadig har rigeligt af dem. Jeg blev gjort til syndebuk. Hvis du får det bedre af at skyde skylden på mig, så gør du bare det, skriver han som modsvar på Twitter ifølge Ekstra Bladet, da en Brøndby-fan langer ud efter Sigurdsson som et af de største flop i klubben.

Islændingen uddyber i sit indlæg:

- Rene Meulensteen stoppede efter seks måneder, fordi han så problemer, men han fik ikke lov at lave nogen ændringer. Der var en syg atmosfære i alt fra ledelsen til omklædningsrummet. Det var det værste skifte i min karriere.

Det var i 2006, at islændingen blev lejet i engelske Stoke. Han nåede 11 kampe og to mål for Brøndby, før han skiftede til norske Viking.

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik