Fodbold nyheder

Robinho om City-tid:
De festede mere end brasilianerne

Af Frederik T. Sørensen

Det var særligt de engelske spillere, der nød godt af Manchesters natteliv, erindrer den brasilianske dribler.

Robinho fik 52 kampe i den lyseblå trøje med 16 mål og 12 assists til følge.
Robinho fik 52 kampe i den lyseblå trøje med 16 mål og 12 assists til følge.

Robinho skiftede i den 1. september 2008 til Manchester City fra Real Madrid, hvilket var samme dag, som investeringsfirmaet Abu Dhabi United Group overtog klubben.

I et interview til spanske Marca har den nu 36-årige brasilianer udtalt, at han stadig ærgrer sig over, at han aldrig fik hjulpet Manchester City med at vinde titlen, mens han spillede der. I samme omgang åbnede han også en smule op om, hvad der foregik i City-truppen uden for banen dengang, hvor særligt englænderne nød godt af byens natteliv.

- Jeg kunne godt lide Manchester, klubben og restauranterne… men lad os ikke glemme diskotekerne, udtalte den tidligere storspiller til mediet og fortsatte:

- Jeg kunne godt lide at have det sjovt. Men de engelske spillere var mere ude end brasilianerne. Joe Hart var altid ude - Micah Richards og Shaun Wright-Phillips ligeså.

Robinho spillede i 18 måneder for Manchester City, inden han blev lejet ud til barndomsklubben Santos. Efterfølgende skrev han kontrakt med AC Milan, hvor han hurtigt blev lejet ud til Santos igen.

Derefter repræsenterede brasilianeren Guangzhou i Kina og Atlético Mineiro i Brasilien, før han drog mod Tyrkiet for at starte et nyt kapitel i sin fodboldtilværelse. Her optrådte han først for Sivasspor og spiller nu for İstanbul Başakşehir.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik