Fodbold nyheder

Medie:
Premier League-klubber holder øje med Braithwaite

Af Malthe Noes

Efter tre kampe på banen for Martin Braithwaite skulle der angiveligt allerede være interesse…

Article image
Ritzau-Scanpix

Ingen ved hvordan, sommerens transfervindue kommer til at se ud som følge af pandemien. Størstedelen af Europas ligaer er suspenderet, og fodboldverdenen står stille. Det får dog ikke klubberne til at droppe interessen for at købe og sælge.

126 millioner kroner skulle London-klubben West Ham United være klar med til Barcelona, så de kan hente danske Martin Braithwaite. Ifølge Daily Mail skulle manager David Moyes se danskeren som en spiller, der kan ’booste et haltende angreb, der har efterladt holdet i nedrykningskampen i denne sæson’.

Øjebliksbilledet af tabellen i Premier League viser, at West Ham akkurat kæmper sig over stregen på en 16.-plads, men kun med en bedre målscore. Dog ligger klubben á point med Watford og Bournemouth.

En detalje i sagen er dog, at da den catalonske storklub hentede danskeren, fik han en frikøbsklausul på 2,2 milliarder i sin kontrakt frem til 2024. Faktum er dog, at en klub godt kan sælge en spiller for mindre end frikøbsklausulen, hvis klubben selv ønsker at sælge.

Også Everton skulle have vist interesse for Barcelona-danskeren, ifølge Daily Mail.

Mere om Martin Braithwaite

Mere om Leganés

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik