Fodbold nyheder

Giroud:
Inter var min førsteprioritet

Af Obaida El-Itr

Olivier Giroud afslører, at han i januar ønskede at skifte til Inter. Tre andre klubber var også interesserede.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelseas franske angriber Olivier Giroud var i januar meget tæt på at forlade Stamford Bridge, og alt pegede i retning af, at franskmanden ville fortsætte i Serie A, men angriberen endte med at blive i London-klubben.

Og det er med Chelsea-briller meget heldigt, at klubben ikke lod angriberen skifte, for det er siden januar blevet til en del spilletid, da Frank Lampards foretrukne angriber, Abraham, har været skadet.

- I Januar så jeg mig selv et sted langt fra Chelsea. Jeg vurderede, at det blive seks komplicerede måneder, og derfor skulle skifte scene. Jeg forsøgte at skifte, men Chelsea ville ikke lade mig, siger angriberen til Telefoot.

- Alle ved at Inters projekt var det, der interesserede mig mest. Lazio og Tottenham spurgte også efter mig. Det var en fordel for mig, fordi det egentlig var et spørgsmål om, hvor jeg havde lyst til at spille.

- Inter spiller Champions League, og de er en stor klub. Lazio prøvede alt, og de kom endda til London. men handlen blev blokeret. Lyons præsident ringede også og ytrede sin interesse, men jeg fortalte, at Inter var min førsteprioritet.

Mere om Olivier Giroud

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik